2010/11/19

★First appearance 初登場~ 

ちょこっとニュースです。
News today!!

今日の悠日カフェ・ランチセットについてくる前菜に、Asucoベジレシピが初登場しました。
One of Asuco's vege-recipes appears for the first time in the Yujitsu cafe -Lunch set today.

今日のキッチンに、オーナーのおばあちゃんが作った、美味しい無農薬野菜が入ったため、急きょベジレシピに変更~。
こんなのどうですか・・って具合に提案してみました。
They decided to make vegetable recipe since they have good organic produced vegetables made by the owner's mum in the kitchen. So I suggested some vegetarian cooking to them.

お客様にも新鮮野菜が提供できますしね。
Yeah! Also customers can have fresh vegetables then.

右から、白菜の白ワイン蒸しに、豆乳ソースがけ
On the right side, Chinese cabbage steamed with white wine and soy-milk sauce.

中央、サツマイモのマスタードあえ
In the center, sweet potato tossed with mustard.

左、大根サラダ ドライトマトとハーブドレッシング
On the left, radish salad dried-tomato and herb-dressing.

そしてスープには、以前このブログでも紹介した、じゃがいものスープ
And potato soup which I have posted in this blog before.

こうしてたまにベジレシピを紹介していけたらいいかな。。☆
次回お楽しみに。
I will enjoy introducing vege-recipes like this, some times now and again.

Wait till next!! ☆


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