2013/04/20

先日ホウレン草のカレーをUPしたばかりでしたが、今夜も似たものを。。
最近の我が家のはまりもの。。 クリーミーなグリーンソース。 
おいしい青菜野菜が多い春!この季節は、青菜を沢山使ってグリーンソース。 

青菜と豆乳、半日水に漬けた生カシューナッツをミキサーで。。この状態をみて、「おいしそう・・・」と言ってくれる旦那さま。。 よく教育されているでしょ。。。!?
I just posted about spinach curry a few days ago but I post another similar tonight. Because we like those recently.

Creamy green sauce. 
Many yummy green vegetables for Spring!!So use plenty of green leaves for green sauce.
Put green leaves, soy-milk and soaked raw cashew nuts together in a mixer.
Actually, my husband looked at the mixer at that time and said "Muuu looks yummy !!" Yes I educated him well as a smart wife even though it is very easy to do...

以前は豆乳だけでしたが、プラス、生カシューナッツを使うと、クリーミーさにコクがでます。
 昨夜はニョッキのソースに。。
I used only soy milk for cream sauce but I found to add raw cashew nuts making it more rich and .creamy. We had the sauce with gnocchi last night 

少し火を通して、シンプルに塩・胡椒で味付け。 そこに茹であがったニョッキを添える。旦那さま、簡単でゴメンネ!(笑)
It's good to heat up or steam the sauce and season with salt and pepper simply. Put the boiled gnocchi on the plate with the sauce.
For my darling!! sorry to so easy for make the dinner!!







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