2012/05/08

Karaage sandwich

このブログではまたまた登場です。
今回は友人のマホちゃんから頂いた、”大豆ミート”。
It's shown up again in this blog, "Daizu (soy) meat". This time I got from friend Maho-chan. 

大豆ミートについて前回のブログ previous post about soy meat →Here

先日は企画展中でしたが、早起きして賄い(まかない)ランチを作ってみました。
The other day, I woke up earlier than usual and made lunch for us and friends who are helping my job in the gallery.  

お湯でもどした大豆ミートに、生姜、酒、醤油で味つけ、片栗粉をまぶして。油で揚げる。トマトやレタスと一緒にサンド。
 Soak soy meats in hot water then rinse them. Put seasoning together with minced ginger, sake, and soy sauce.  Cover with starch flower and deep fry. Sandwiches with fresh tomato and lettuce. 

そう、からあげサンドです。 
Yes, Karaage sandwich!

これで美味しくて、手軽なベジタリアンからあげサンドあがり~☆ 
Yummy, easy vegetarian karaage (deep fried) soybean sandwich ☆

0 Comments:

Post a Comment