2011/11/28

★New favorite pizza

最近の我が家のベジピザ。
Vegetarian-style pizza for our dinner recently.

いつもだったら、クラスト(生地)を作ったら、トマトソース、玉ねぎ、トマト、きのこ類をのせてチーズの代わりにハーブオイル漬けした豆腐でオーブンへGO・・・なのですが・・・先日豆腐が無かった!!
という訳で同じ”白”つながりで餅をのせてみました。 はい、そんな料理の仕方ですがナニか。。。
Usually I make pizza crust, then put tomato sauce, onions, tomato, mushrooms and tofu (marinated in herb oil) then bake in the oven. But, the other day, I forgot to buy tofu, so I used mochi (rice cake) because it is same color as tofu 'white'. Yes, I do that way on my cooking style to replace with same color. Is it a problem? haha

焼き上がりに美味しいシーズンのルッコラやサラダほうれん草をトッピング。このフレッシュ感覚もいい。
After baking the pizza, I put seasonal green arugula and salad spinach for toppings. I like it to be fresh, too.

チーズの代わりに、餅。 
とりあえず、大好きなピザと餅が入っていることで、旦那さまは喜んでるし、結構気に入っています。
Mochi (rice cake) instead of cheese.
I like it and my husband seems happy anyways because there are 2 of his favorite foods pizza and mochi together.

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