2011/01/21

アメリカ旅行の間、やはり気になった・・というか、気づいたのが野菜の味の違い。そりゃ決まった農家さん(べジファームナカヤ)から届く野菜を食べていたら、味の差も気づくよな~。
アメリカのスーパーはオーガニックの野菜が日本より当たり前に置いてあるので、安心ではあるのですが、やっぱり・・・べジファームナカヤの野菜は・・めっちゃ美味しい!を再認識。ギュッと凝縮した野菜の味がするのです。
While I was in the States, I noticed differences in the taste of vegetables even though they seemed like the same kind. Lately, we have been taking delivery vegetables from the same farm (Organic vegetable farm Nakaya).
I enjoyed and felt like the vegetables in the States were safe because they have a good collection and reasonable prices for organic vegetables in supermarkets... but I realized that vegetables from Vege farm Nakaya are so tasty!. It is concentrated vegetable taste!

このべジファームナカヤさんの野菜、悠日カフェで存分に堪能できることになりました。悠日カフェも以前からべジファームナカヤの野菜を使用しているのですが、今週より念願の’ベジプレートランチ’が登場!!!!!
たっぷりサラダ、野菜の美味しさを塩蒸しでぎゅうっと閉じ込めた野菜蒸し、相性抜群の酢飯焼きおにぎり、そしてスープ。 ベジタリアンの方も安心して楽しめるランチです。
Now, we can enjoy Vegefarm Nakaya's vegetables at Yujistu cafe. The cafe have been using the vegetables from Nakaya, but this time, my long-sought 'Veggie plate lunch' is on the menu from this this week!
Salad, steamed veggies whose flavor is preserved by salt rub, paired wonderfully with roasted vinegared rice balls, and soup. This is an enjoyable menu item for vegetarian people.

この酢飯焼きおにぎり、以前このブログで紹介した’鮨 いけだ’さんのすし飯を使用。
いけださんのすし飯は、赤酢と塩だけでお米本来の甘みを引き出すため砂糖を一切使用していません。このこんがり焼いたおにぎりが野菜とあう。
This roasted vinegared rice ball, is made from sushi-rice from 'Sushi-Ikeda' which I introduced on this blog before. The sushi-rice by Ikeda made with red-rice vinegar and salt instead of sugar brings out the natural sweetness in the rice. This deliciously-browned baked rice is a good match with vegetables.

きっと誰よりもMeがこのメニューの登場を喜んでるのではないか・・ 大好きなベジファームナカヤの野菜&カフェのベジメニュー♪♪ 
It must be that I'm the happiest of anyone to see this appear on the menu. My favorite farm vegetables at the cafe.

前菜は日替わりなのでベジタリアンやビーガンの方は事前に確認を☆
You might want to check the appetizers menu if you are vegetarian because they change it every day.

悠日カフェ ランチタイム 11:30-14:00 
Yujistu cafe lunch

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